Bart Hoornaert
Vonk gastrobar
Bart Hoornaert:
10 Vragen voor Bart Hoornaert
1. Het Dna van Vonk gastrobar
2. Wat was je eerste kookervaring?
3. Wanneer wist je: ik wil kok worden?
4. Wie is je grote inspiratiebron?
5. Je wordt verplicht 3 dagen hetzelfde te eten: wat kies je?
6. Eén goede raad voor beginners?
7. Wat is de vervelendste keukenklus?
De dampkamp kuisen. Daar valt geen lol aan te beleven. Garnalen pellen kan ook vervelend zijn, maar daar kun je nog een wedstrijdje van maken.
8. Hoe zien jouw creatieve momenten eruit?
In rust. Op een zondagochtend, bijvoorbeeld, of op een andere sluitingsdag of verlofdag. Dan komen de ideeën het vlotst.
9. Wat is een lekker gerecht dat je niet op de kaart durft zetten?
Kalfshersens vind ik erg lekker, maar net iets te apart om ze op de kaart te zetten, denk ik…
10. Hoe ziet je toekomst eruit?
Ik heb geen uitgestippelde toekomstplannen. Ik wil Vonk gewoon zo goed mogelijk op de kaart zetten. Ik kook voor de klanten en meer kan je eigenlijk ook niet doen. Als de waardering van de klanten groot is zal de waardering in de gidsen vroeg of laat wel volgen.
De favorieten van Bart Hoornaert
Keukengeur? Kaffirlimoen
Favoriet kruid? Venkelgroen en venkelbloem
Favoriet gastronomisch land? Thailand. Ik integreer soms ook oosterse smaken in mijn gerechten
Cocktail of sterkedrank? Negroni
Kookmuziek: Balthazar: ‘Bunker’
Restaurant Vonk gastrobar
Kachtemsplein 13
8870 Kachtem (Izegem)
België
Vonk gastrobar: Op het menu
Verrassingsmenu
Aangepaste dranken
€65