Alec Vinke
Oogst
Alec Vinke:
11 Vragen voor Alec Vinke
1. Het Dna van Oogst
2. Wat was je eerste kookervaring?
3. Wanneer wist je: ik wil kok worden?
4. Wie is je grote inspiratiebron?
5. Je wordt verplicht 3 dagen hetzelfde te eten: wat kies je?
6. Eén goede raad voor beginners?
7. Wat is het meest overroepen klassieke gerecht?
8. Wat is de vervelendste keukenklus?
9. Hoe zien jouw creatieve momenten eruit?
10. Wat is een lekker gerecht dat je niet op de kaart durft zetten?
11. Hoe ziet je toekomst eruit?
De favorieten van Alec Vinke
Keukengeur? Als brood bijna klaar is.
Favoriet kruid? Lavas
Favoriet gastronomisch land? Dat wisselt een beetje. Barcelona hoort erbij. Op reis zoek ik gewoonlijk een gastronomisch restaurant met een ster. Daar genieten we en doe ik ook ideeën op.
Cocktail of sterkedrank? Als aperitief liever Champagne en na het eten een Amaretto sour.
Leuze/motto/spreuk/citaat Oefening baart kunst. Of: alles kan, als je er maar voluit voor gaat.
Kookmuziek: Techno en house, wel de meer rustige. Ik hou van het werk van DJ Charlotte de Witte.
Restaurant Oogst
Waalpoelstraat 20
9960 Assenede
België
Oogst: Op het menu
Menu oktober
Voorgerecht
Zalm | Feta | Rode biet
Tussengerecht (+12 euro)
Coquille | Risotto | Aardpeer
Hoofdgerecht
Hertenkalf | Knolselder | Witloof
Nagerecht
Framboos | Pistache | Matcha
Of Kaasassortiment (+12 euro)
Het menu is onder voorbehoud en kan wijzigen, afhankelijk van de beschikbaarheid van producten.
€69
Menu november
Voorgerecht
Tartaar van rund | Adobo | Chili
Tussengerecht (+12 euro)
Huisgemaakte ravioli | Kip | Beukenzwam
Hoofdgerecht
Fazant | Knolselder | Truffel
Nagerecht
Passievrucht | Pandan | Ananas
Of Kaasassortiment (+12 euro)
Het menu is onder voorbehoud en kan wijzigen, afhankelijk van de beschikbaarheid van producten.
€69
Bij beide menu's zijn aangepaste dranken inbegrepen in de prijs.